4 tips til å ikke gå glipp av rabatter neste gang du handler klær

Mange er glade i å kjøpe klær, smykker og annet tilbehør på nett. Det er raskt, enkelt og gir et mye større utvalg. Det finnes en rekke sider der du kan handle dette på nett, både direkte fra en butikk men også fra større sider som har utvidet utvalg. En annen grunn til at mange vil kjøpe på nett er at man kan få gode tilbud og rabatter. Her er 4 gode måter å få klær og tilbehør til en bedre pris.

Gode rabattkoder

En god rabattkode kan gjøre det mye billigere å handle klær på nett. Det finnes en rekke forskjellige rabattkoder du kan ta i bruk som gjør det gunstig å handle der. Det kan for eksmepel være en rabattkode til Nelly.com, som lar deg få et prosentvis avslag på varene du kjøper. Dette er spesifikke koder som du skriver inn i det du sjekker ut og skal betale for varene dine.

Samarbeidspartnere

En annen måte å få rabattkoder og tilbud på, er å gå gjennom samarbeidspartnere. Det er mange influensene på Instagram og TikTok som får rabattkoder på ulike klesbutikker. Disse er gjerne spesialdesignet for personen som tilbyr dem, og personene som følger vedkommende. Slike koder er typisk på 15-30 prosent på utvalgte varer eller et helt spesielt produkt. Derfor kan det være smart å se på profilene til noen kjente fjes før du handler på nett.

Sesongbaserte tilbud

Noen sesonger er kjent for å ha ekstra mye tilbud. Rett etter nyttår er det mange butikker som ønsker å bli kvitt vinter og julevarer, og selv om det ikke er da du trenger en julekjole, så kan det lønne seg. Det pleier også å være salgskampanjer rundt årstidsskifte, for eksempel når det går fra vinter til vår og sommer. Mot høsten kommer også den velkjente Black Friday, og påfølgende Cyber Monday, som er kjent for gode tilbud både på nett og i butikk. 

Større medieplattformer

Hvis du skal handle hos et spesifikt merke, så er det ikke sikkert de har tilbud på sin egen nettside. Da kan du gå på de større plattformene og se om de har noen kampanjer eller tilbud. Dette kan for eksempel være Nelly, Zalando, Asos eller lignende. Her finner du et stort utvalg av klær, smykker, sminke og tilbehør, go ofte har de en egen seksjon med salg. I enkelte tilfeller kjører de store kampanjer og gir ut studentrabatter.

Legg igjen en kommentar