Fire perfekte anledninger til å overraske kjæresten med et ravsmykke

De fleste liker å pynte seg med noe ekstra fint, men det er ikke alltid at man unner seg selv å kjøpe nytt tilbehør. Andre ting man trenger i hverdagen blir ofte prioritert øverst, og dermed kan det gå lang tid mellom man får et nytt smykke å glede seg over. Nettopp derfor er smykker så fine gaver å gi til noen man er glad i. Et ravsmykke eller -armbånd er en unik gave som garantert vil glede mottakeren, og passer egentlig til alle tenkelige anledninger. Men dersom du trenger litt inspirasjon til akkurat når du skal gi bort gaven, kan blant annet følgende være gode ideer.

Før eller etter en utenlandsreise

Når man drar på reise sammen som et par, blir det ofte litt shopping og mange fine opplevelser. Men av og til reiser man gjerne bort fra partneren sin for en liten helg, og da kan det å glede dem med noe ekstra fint være en god idé. Dersom man for eksempel er glad i sport og odds og skal reise på en guttetur med venner for å se en fotballkamp og spille litt, kan det gjøre at partner blir sittende hjemme og lengte etter deg. Da kan et flott smykke komme godt med – og det spesielt dersom man ender opp med å vinne noe på oddsen og kan bruke pengene på sin kjære.

Så før du reiser avgårde, finn noe kjæresten din kan like og bestill det hjem. Enten du ønsker å gi det på forhånd, som en liten påminnelse om kjærligheten din, eller etter du kommer hjem, vil det garantert falle i smak. Det vil også være noe mer unikt å gi enn et standard smykke eller parfyme fra flyplassen, og dermed vise at du har tenkt gjennom gaven. Samtidig gjør det at du kan nyte ferien uten å måtte tenke på hva du kan ta med hjem som en liten presang. Gjør unna alt på forhånd og slapp fullstendig av på tur, vel vitende om hva som venter din kjære.

Til bursdag eller annen feiring

En klassisk anledning som passer for å gi bort et ravsmykke er selvfølgelig til en bursdag eller annen feiring. Dersom du pleier å gi gaver på jubileum som bryllupsdag og lignende er dette også en ypperlig mulighet til å gi noe litt ekstra fint i form av rav. Uansett hvilken feiring det er snakk om, vil det å gi et ravsmykke vise at du har tenkt gjennom gaven og kommet fram til noe unikt, som kan brukes i mange år fremover. Det kan også være noe de kanskje ikke har fra før av, og dermed noe helt eget å legge i smykkeboksen.

Som bursdagsgave kan smykke godt pakkes fint inn og for eksempel gis om morgenen sammen med frokost på sengen. Eller hva med å overraske med smykket sammen med en kjole eller noe annet som gir et komplett antrekk som kan brukes til middag på kvelden? Det er mye man kan gjøre for å være kreativ og gi en unik gave, og det er kun fantasien som setter grenser. I tillegg til selve gaven, er det nemlig mange som setter pris på om man har tenkt gjennom og planlagt noe litt ekstra, for igjen å vise at man bryr seg.

På Valentines eller morsdag

Om man velger å feire Valentines, morsdag og lignende dager eller ikke varierer selvfølgelig veldig fra person til person, men det kan være en fin anledning å gi noen litt ekstra oppmerksomhet. Det å gi en gave på en slik dag vil vise at du har tenkt på det og forberedt deg, og kan dermed være en veldig fin gest som blir satt pris på. Akkurat hva man gir er egentlig ikke så viktig, men et flott smykke eller armbånd er noe de fleste kvinner setter pris på.

Ettersom morsdag feires den andre søndagen i februar, kan både morsdag og Valentines ende opp på samme dag. Og dersom det så ikke er akkurat samme dato i år, kan det være to feiringer som slås sammen ettersom de er så nærme. Så dersom du ikke ønsker å feire begge separat, kan det å skrive et fint kort og gi sammen med et smykke være en utrolig fin oppmerksomhet og gi til kvinnen i ditt liv – eller kanskje din egen mor.

Som en overraskelse i hverdagen

Året er fullt av nok av anledninger for gaver og feiring, og noen liker å feire alt det som feires kan – som jubileum for første kyss, første date, dagen man flyttet inn sammen osv – mens andre ikke er like opptatt av det. Og sannheten er den at man trenger egentlig ikke noen spesiell anledning eller dato på kalenderen for å kunne overraske noen med en flott gave. I mange tilfeller er det nemlig de spontane og mer uventede gavene som blir best mottatt, da mottakeren ikke forventer å få noe og dermed blir positivt overrasket. Samtidig vil det å gi noe helt ut av det blå være en fin måte å vise til noen at man tenker på og bryr seg om dem, som en ekstra liten takk. Dersom man har vært sammen eller venner med noen lenge, kan hverdagens kjas og mas ofte ta over og man kan begynne å ta hverandre litt for gitt. Dersom dette er tilfelle, kan det å overraske med en spesiell overraskelse som en god middag og en gave virkelig bli satt pris på. Det kan være det man trenger for å piffe opp forholdet litt igjen, eller bare sette av litt tid til hverandre i hverdagen. Så det å kjøpe en gave og gi den en helt «tilfeldig» dag kan faktisk ha mye å si for begge parter, og være det man trenger for å få litt nærhet igjen. Og dersom denne gaven er et flott smykke eller lignende man kan ha på seg, kan mottakeren bli minnet om denne anledningen hver gang hun tar det på og bruker det.

Legg igjen en kommentar