Kortreist smykkemote fra Litauen

En av fordelene med å velge rav fra Litauen er at du får tilgang til europeiske smykker. Dette gjør ravsmykker enda mer uvurderlige i forhold til andre motesmykker. Rav har flere navn. I Tyskland betegnes rav som Bernstein. I Helles har rav fått navnet Elektron. En av årsakene til dette navnet, er at det sies at rav frigir elektrisitet.

I England betegnes rav som Amber. I India har rav fått navnet Kerba. Dette viser at rav er ettertraktet over store deler av verden. I Europa er det først og fremst baltisk rav, som er tilgjengelig. I dag utvinnes også rav fra spesifiserte gruver. Dette er derfor en stor virksomhet over store deler av verden.

Naturlig rav langs den baltiske kysten

Hvis du er interessert i rav bør du besøke den baltiske kystlinjen. Her kan du være heldig å finne rav i ulike eksemplarer. Du kan også være heldig å finne rav langs norskekysten. I enkelte deler av den danske og Storbritannias kyst kan du også finne rav. Rav er derfor et naturlig materiale, som stadig flere legger merke til.

Du kan også finne stilfulle ravsmykker om du er på ferie i Polen. Her er det et stort utvalg av ravsmykker i butikkvinduene. Hvi du planlegger godt kan du bruke tid på å finne ravsmykker som passer for deg. Du kan også finne ettertraktede design på nett. Ravsmykker selges stadig mer i norske nettbutikker.

Ravsmykker i ulike design

Når du reiser til Polen eller Litauen er ravsmykker en av suvenirene du bør ta med deg hjem. Dette er derfor en smykkestein som er mer synlig i dag, enn tidligere. Stadig flere har fattet interesse for denne vakre smykkesteinen. Mange ravsmykker har et røft og kraftig design. Dette er derfor et smykke som passer deg som liker kraftige smykker.

Du kan også gå for det elegante designet. Et ravsmykke med et design i tynne metaller, får et mer elegant preg. Dette passer perfekt til deg som ønsker å fremheve den feminine stilen. De ulike fargenyansene kan også variere i gråtoner. Slik får du raskt en stil som skiller seg litt fra det du gjerne kjenner som typisk rav.

Stadig flere smykkedesigner bruker rav

Rav er stadig mer vanlig å se  i motebutikker som selger trendy smykker og tilbehør. Dette er derfor en av de motesmykkene som stadig øker i popularitet. Du får rav i mange ulike typer farger og fargevarianter. Du bestemmer derfor selv om du ønsker å bruke et smykke, der rav er fremhevet eller ikke.

Mange motesmykker har et design der rav er brukt som en liten smykkestein. Du ser denne designen i både øredobber og armbånd. Rav kan minne om en unik diamant i ulike farger, om den brukes riktig. Den tradisjonelle varianten er derimot mer fremtredende i både smykker, ørepynt, ringer og armbånd.

Kjøp ravsmykker på ferie

I dag kan du kjøpe ravsmykker i butikken. Rav er derfor ettertraktede motesmykker på verdensbasis. Dette gjelder spesielt om du er på ferie i Litauen. Da bør du sørge for å få med deg noen ravsmykker i kofferten før hjemreise. Dette er smykker som du alltid vil være takknemlig for at du investerte i. Du bestemmer selv hvilken type design du liker best.

Legg igjen en kommentar