Trendy ravsmykker til alle anledninger

Ravsmykker har røtter tilbake til naturen. Dette er naturlige smykkestener som har blitt bygget opp i løpet av mangfoldige år. Dette har ført til det naturlige utseende som rav har. I dag finner du rav som er opp til 30 til 90 millioner år gammelt. Dette er gjerne fossilisert harpiks eller sub-fossilt, som også kan betegnes som kopal.

Rav blir brukt som anheng på trendy smykker over hele verden. Dette er derfor en tradisjonell smykkestein som stadig får nytt liv, ved bruk av moderne design. Du kan derfor være sikker på at du for oppmerksomhet når du bærer et ravsmykke. Den lett gjenkjennelige fargen gjør at det er ingen tvil om hvilket smykke du bærer for anledningen.

Finn din stil med ravsmykker

Ravsmykker kan lett anses for å være tradisjonelle smykker, grunnet den karakteristiske fargen. Dette er smykker som skandinavere har brukt i flere århundrer. Derimot har moderne design endret dette synet i stor grad. I dag får du stilfulle og trendy ravsmykker i flere materialer. Du kan derfor få rav som smykkeanheng til smykker i både gull, sølv og rosegull.

I tillegg til den vakre tradisjonelle ravfargen, får du også ravsmykker i grålige toner. Dette er derfor smykker som raskt gir naturlige assosiasjoner. I kombinasjon med kraftige materialer får du et røft uttrykk. Bruk gjerne tid på å finne en stil som passer din smak. Ravsmykker kan brukes til både hverdags- og fest.

Velg blant flere materialer

Når ravsmykker lages brukes de reneste materialene. Ettersom rav er et naturlig materiale blir hver enkelt smykkestein nøye valgt ut. Ravsmykkene lages derfor av de reneste materialene. Ofte kombineres rav med både gull, sølv og rosegull. De ulike kombinasjonene avgjør hvilken design smykkene får.

Det kan også brukes andre materialer som blant annet lær. Dette er et materiale som raskt gjør at smykket får et litt røffere design. Når du skal velge et ravsmykker bør du derfor ta deg tid til å finne et smykke som passer din stil. Det er utallige ravsmykker å velge blant i dag. Du kan derfor raskt sikre deg et personlig ravsmykke.

Rav i flere vakre nyanser

Mange gullsmeder jobber aktivt for å personifisere smykkene sine til sine kunder. Dette er også aktuelt i forbindelse med design av ravsmykker. Du kan derfor få ravsmykker som er tilpasset deg personlig. Rav er tilgjengelig i flere varianter. De ulike nyansene gjør at du raskt finner en farge som du liker best.

Den typiske oransje fargen finner i flere varianter. Se gjerne etter grå, gule, sorte og brunlige nyanser av det stilfulle materialet rav. De unike smykkesteinene er også tilgjengelig i ulike grader av renhet. Rav er et naturlig materiale som preges av å ha blitt til i naturen. Designeren kan slipe rav på ulike måter.

Flotte ravsmykker til fest

Når du skal velge et ravsmykke bør du se etter en stil som passer deg. Du vet selv hvilken design du liker å kle deg i. Dersom du liker den røffe stilen, kan du også velge et kraftig ravsmykke. Du får lett tak ravsmykker i både gull, sølv og rosegull. Du bestemmer derfor hvilke farger som passer deg best.

Legg igjen en kommentar