Trendy smykkedesign med baltisk rav

Hvis du er på jakt etter unike smykker bør du se nærmere på baltisk rav. Dette er et naturlig materiale som brukes mye som smykkestein. De fleste smykker leveres i unike design. Du finner derfor ikke mange smykker som er like. Dette passer derfor perfekt for deg som ønsker et unikt smykke.

Baltisk rav er kjennetegnet av sin oransje farge, i flere ulike nyanser. Du får rav i alt fra lys gul til brunlige og grå fargenyanser. Ettersom ravsteinen er laget i naturlige omgivelser, er det ikke mange som er like hverandre. De fleste ravsteiner skiller seg derfor ut og er unike. Du finner som regel et nydelig mønster i hver stein.

Motesmykker du legger merke til

Du kan være sikker på at de fleste legger merke til et ravsmykke. Dette er et smykke med karakteristisk design og farge. Hver enkelt stein er unikt laget med mønster, som du ikke finner andre steder. Det tar lang tid før en ravstein er ferdig laget i naturen. Dette er derfor steiner som har unike farger og design.

Smykkedesigneren kan slipe steinen helt glatt på overflaten. Mange av de tradisjonelle ravsmykkene innehar derimot ravsteinen i en mer naturlig fasong. Dagens motebilde krever gjerne at ravsmykkene tilpasses den trenden som er i dag. Dette tilsier at du får motesmykker med små ravsteiner, som ser ut som flotte diamanter.

Velg et smykke i sølv eller gull

Du får ravsmykker i mange ulike materialer. Det er opp til deg hvilken type design du velger. De ulike ravsmykkene kan lages i både sølv, gull, rosegull og lær. Du finner også andre materialer der ravsteinene er i sentrum. Ravsmykkene leveres både som små og store steiner. Enkelte ravsmykker består av mange flotte ravsteiner.

Andre motesmykker har gjerne bare en liten ravstein som anheng. Dette anhenget kan være bygget inn i materialer som både sølv og gull. På denne måten får du tilgang til et trendy og elegant ravsmykke. Denne designen er ikke alltid like robust og kraftig, som den tradisjonelle smykkedesignen.

Velg ravsmykker i ulike modeller

Det er ikke alltid det passer med et stort ravsmykke. De små designene er også flotte smykker som kan brukes i hverdagen. Du får ringer, anheng og ørepynt med den velkjente ravsteinen i sentrum. Hvis du ikke er fan av den oransje ravsteinen, kan du i stedet gå for den mørke typen. Denne er mer grålig i fargen.

Du kan derfor velge blant trendy smykker som har stor verdi for deg, som er glad i rav. Du får garantert oppmerksomhet om du har på deg et ravsmykke. Den vakre steinen har et design som er lett å legge merke tid. Mange av ravsteinene har også et mønster som ikke er lett å etterligne. Du kan derfor være sikker på at du bærer et ravsmykke.

Dyktige smykkedesignere i dag

Dyktige smykkedesignere jobber kontinuerlig med å designe flotte ravsmykker. Du finner derfor alltid et design som passer deg. Dette er derfor en unik mulighet til å finne noe som ikke alle andre har. Du bør bruke tid på å finne et design som du liker godt. De mange flotte ravsmykkene er alle unike i både design og farge.

Legg igjen en kommentar