Gavetips til henne

Vi er midt i høsten nå og julen nærmer seg med stormskritt. Av og til kommer julen altfor fort på mange av oss. Det virker ikke som om vi lærer, enda vi vet med 100% at julen kommer hvert eneste år på samme dato. Hvert år er det samme. Løping rundt i butikker for å finne julegaver og julemat. Alt er stress.

Kjærestegave – smykker er en sikker vinner

For oss menn er gaver noe som generelt er vanskelig, spesielt hvis det er til kjæreste, kona eller samboer. Det er ikke bare til jul vi har dette “problemet”, det samme skjer når det er din bedre halvdels fødselsdag også.

Her som med julen, så vet vi hvilken dag fødselsdagen er på, men likevel greier vi ikke å finne den perfekte gaven. Man skulle nesten tro at et års tenking burde være mer enn nok, men neida, det virker som om vi har behov for mer tid enn det ja.

Forventninger til den perfekte gaven

Når vi skal finne en gave til vår bedre halvdel så er det ikke bare en hvilken som helst gave. Vår bedre halvdel forventer at det skal være noe spesielt, noe som viser hvor mye vi menn bryr oss om dem. Noen kvinner har høyere forventninger enn andre, noe som er helt normalt.

Når vi vet at forventninger er rimelig høye, så virker det som om vi menn får litt prestasjonsangst. Selv om når vi tror vi har funnet den perfekte gaven, går det ikke mer enn 5 minutter før vi igjen tenker; er dette godt nok tro? Det er ikke enkelt å være mann som skal finne en perfekt gave til en kvinne.

Andre vakre smykker

Det er velkjent at kvinner liker å pynte seg og se bra ut. De er like glade i tilbehøret som selveste kjolen de skal ha på seg. Vi snakker om halssmykker, ringer, øredobber osv.

Gull, sølv og diamanter er noe vi vet kvinner setter stor pris på, siden de, og ikke minst vi menn, vet at slike smykker kan koste oss litt. Men det er selvfølgelig verdt det når man ser smilet på sin bedre halvdel når de åpner gaven.

Rav er et klassisk gavevalg

Om man kjøper et smykke av gull eller sølv, det er jo ikke noe spesielt, alle kvinner har jo en eller flere smykker av gull og sølv.

For å gjøre det litt mer spesielt for kvinnen kan man blant annet få spesialdesignet anheng til for eksempel halsbåndet. Ved å gi noe unikt, viser det at vi har tenkt gjennom dette før vi gikk til innkjøp av gaven, noe som tydeligvis betyr mye for kvinner (?).

Skal man først kjøpe smykke til sin bedre halvdel, hvorfor ikke gjøre det helt unikt, ved å gå bort fra de tradisjonelle metallene som brukes til smykker og tilbehør for kvinner. Glem gull og sølv, prøv med noe annet nytt.

Rav og jade er noe som har blitt brukt til smykker gjennom tiden. Vikinger fant rav de lagde mange fine smykker av, kineserne var kjent for utrolig mange fine smykker av jade. Selvfølgelig har gull og sølv også vært brukt til å produsere smykker gjennom tiden, det er nesten tradisjon.

En gave som varer

Å kjøpe et fint og spesielt smykke til sin bedre halvdel trenger ikke å koste all verden, så lenge man har en plan.

La oss si ,at man vet at det er 10 måneder igjen til jul eller bursdag til sin kjære. Man har sett seg ut en spesialdesignet smykke av rav som koster 4-5000 kroner. Dette er ikke småpenger for en gave. Om man har en litt trang økonomi fra før så er denne summen ganske stiv ja, men, det vil garantert være verdt det.

Investere i andre typer

Når man har så lang tid på seg, så hvorfor ikke prøve å investere et par tusenlapper på for eksempel kryptovaluta og trading? Disse tusenlappene som investeres har en kjempe potensiale til å bli et par tusen ekstra, spesielt med tanke på verdien på kryptovalutaen som stadig når nye høyder.

Man har ikke noe å tape på å prøve dette, pengene skal jo uansett brukes igjen på gaven som skal kjøpes om 10 måneder. Man kan ende med å kanskje måtte punge ut hele beløpet om 10 måneder for å kjøpe dette ravsmykket, eller man slipper å bruke noe mer fordi man rett og slett har fått en pen avkastning på de få tusenlappene man investerte for 10 måneder siden.

Med trading og kryptovaluta så er det absolutt ingen garantier, men om man skal følge trenden så er det kun en vei det går, og det er oppover.

Legg igjen en kommentar